RESTARIA 'T HOF

RESTARIA 'T HOF Lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaria 't Hof. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:33 Eerste bestelling, sinds we in Acht wonen. Wij hebben onze nieuwe friettent gevonden! Super snel bezorgd, goed warm en héle lekkere burgers!
22 mei 2022 om 19:07 Altijd goed en lekker bij restaria het hof
20 mei 2022 om 21:38 Lekker vegetarische hamburgers. Snelle bezorging
20 apr 2022 om 20:24 Wij vonden de curry niet lekker, dus jammer van de friet speciaal en frikandel speciaal.
4 apr 2022 om 18:38 Snel gebracht en goed eten.
13 mrt 2022 om 20:50 Hele goeie friet, lekkere kipgyros en ook nog eens redelijk snel. Ik weet in de buurt niet wie hier aan kan tippen!
5 mrt 2022 om 22:36 Bezorging was prima voor een zaterdagavond, maar de bestelling was niet geleverd zoals besteld. En het was allemaal veel te vet en zompig. Viel erg zwaar op de maag.
5 mrt 2022 om 21:29 Gerechten werden zoals altijd snel en goed bezorgd! Alleen de milkshakes waren deze keer te waterig en smakeloos. Jammer!
5 mrt 2022 om 16:27 The ribs were really bad. Weird texture and tasteless. Very good fries though
27 feb 2022 om 19:31 Heerlijk eten zeker voor herhaling vatbaar
19 feb 2022 om 19:52 Eten was heerlijk en kwamen op de juiste afgesproken tijd bezorgen!!
13 feb 2022 om 21:04 Miste een beetje groenten. Al is het maar een tomaatje ofwat stukjes komkommer. Nu was er een pasta salade als bijgerecht met 1 stukje komkommer en aardappelpuree met 1 selderij stukje, als je ook al frietjes erbij krijgt.